Pascales brød i Thermomix T31.

For 2 brød i form.

Ingredienser:

  • 600g fullkornhvetemel
  • 200g hvetemel
  • 1 pose tørrgjær
  • 15g salt
  • 1 ss honning
  • 1dl melk
  • 6dl vann

Fremgangsmåte:

  1. Ha melk og gjær i bollen, og kjør 2 min, hastighet 1, 37 grader. La stå 5 min.
  2. Ha i resten av ingrediensene og kjør 5 min, eltetast.
  3. Ha i en bolle og la det heve ca 1 time.
  4. Sett ovnen på 240 grader. Hell deigen i 2 brødform og strø litt mel over. Sett i ovnen: 20 min ved 240, så 30 min ved 220 grader. Skorpen skal være sprø. Brødet holder seg godt 2-3 dager.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: