Halsbånd med sølv og jade anheng

I de siste månedene kastet jeg meg ut i smykkelaging. Jeg hadde laget noen få enkle halsbånd for noen år siden etter at jeg fant en perlebutikk i Venezia. Nå har jeg utforsket litt nærmere hva Panduro har å tilby og har funnet en del spennende ting. Her er hvordan jeg laget min siste halsbånd med sølv og jade anheng.

collier-bouddha

Utstyr:

Fremgangsmåte:

  1. Fest den ene delen av låsen til wiretråden med hjelp av en wireklem;
  2. Træ 60 svarte rocaille perler på tråden, en metallperle, en rund perle i jade, en metallperle, 18 svarte rocaille perler, 1 flat mellomdel, 1 rund mellomdel, 1 flat sølv perle, 1 runde mellomdel, 1 flat mellomdel og 18 svarte rocaille perler;
  3. Nå skal vi lage anhenget: åpne øyet til staven og træ inn buddha hodet og sølv ringen, så lås øyet. Åpne sølv ringen og træ inn prismedåpen, så lås ringen. På staven, træ inn en flat mellomdel, en rund mellomdel, den store jade perlen, en rund mellomdel og en flat mellomdel. Lag så et nytt øye med toppen av staven og rundtangen og træ den inn på wiretråden.
  4. Lag andre siden av halsbåndet som den første, men anvendt og avslutt med andre delen av låsen, festet med en wireklem.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: